Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със съединител 156 1.8ts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със съединител 156 1.8ts

Здравейте колеги. Ще ви помоля за малко помощ, защото малко закъсах със съединителя. Та значи проблема е следния: Когато двигателя работи и съм изключил от скорост не мога да вкарам нито една предавка. Когато двигателя не работи скоростите се превключват с малко усилие. За да тръгне колата още докато не съм я запалил включвам на първа и потеглям, но предавките се превключват много трудно. Още забравих да спомена, че педала на съединителя много омекна и отделя много ниско. Странното е че колата като я покарам около 5км. и съединителя става малко по поносим но със всеки изминат ден става все по зле. Благодаря предварително за отделеното време.
    Alfa Romeo 156 1.8TS' 97 - EX
    Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 16V M-Jet' 04

Може да пробваш да обезвъздушиш съединителя но ефекта ще е временен. Предполагам че аксиалния лагер се е вкопал в притискателя или ако си с лагер помпа което е по вероятното помпата долната не работи.. Трябва да се сменя съединителя.. Има вероятност и горната помпа да не работи но това е с най малка вероятност,
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Мисля че съм с лагер помпа. Извинявай искам само да те попитам ако трябва да се сменя съединителя имаш ли някаква представа горе доло колко пари ще ми излезе? И още 1 малко тъп въпрос - ако може да ми кажеш как да обезвъздуша съединителя и мога ли сам да го направя?

Comment

Около 400~450 лева.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Много благодаря за информацията

Comment

Working...
          X